Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: Klaus Iohannis cere pedepse dure pentru ruși, după inspecția de la Irpin

iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns, joi, la Irpin, în Ucraina, unde spune că nu are cuvinte pentru a descrie tragedia umană de neimaginat și distrugerile pe care le-a văzut.

"Nu există cuvinte pentru a descrie tragedia umană de neimaginat și distrugerile oribile pe care le-am văzut astăzi (joi - n.r.) în Irpin. Îmi reînnoiesc ferm apelul pentru ca toți autorii ruși să fie trași la răspundere de Curtea de Justiție Penală Internațională, pe care România o susține pe deplin”, transmite Klaus Iohannis, pe Twitter.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, joi dimineață, la Gara din Kiev. El s-a alăturat celor trei lideri europeni, președintele Franței, Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz și premierul italian Mario Draghi.

TOți patru au fost primiți de Volodimir Zelenski la Palatul Maryinsky, sediul președinției, pentru discuții considerate cruciale înaintea summitului UE din 23-24 iunie. O conferință de presă este programată după-amiezii, apoi în program este un „prânz privat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.