Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING La vânzare de droguri de mare risc în UNIFORMA MILITARĂ - Angajatul MApN din dosarul lui Sică Dumitrescu explica ACOPERIȚILOR 'calitatea MĂRFII'

diicot

Fiul fostului internațional Ilie Dumitrescu, Sică, și un angajat al Armatei au fost deferiți, joi, justiției, de procurorii DIICOT de la Structura Centrală, care îi acuză de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Potrivit actelor din dosarul transmis instanței de judecată la tranzacționarea de droguri de mare risc pretins comisă de fiul lui Ilie Dumitrescu ar fi participat un militar activ.

„În jurul orei 20:00, conform indicațiilor oferite telefonic de către Sică Dumitrescu, investigatorul sub acoperire și colaboratorul au mers în fața cafenelei „Naked”, unde era parcat un autoturism marca Renault Symbol, la volanul căruia se afla o persoană de sex bărbătesc, îmbrăcat în uniformă militară, identificat ulterior în persoana lui Ioan Octavian Pitea, caporal în cadrul UM 01616 București.”, se arată în dosar.

Citește și: BREAKING TUPEUL total al președintelui CJ Călărași 'RĂSPLĂTIT' de DNA - Ar fi îngrădit dreptul la muncă a ZECE angajați și ar fi constrâns un procuror

Lângă autoturism, povestesc anchetatorii, aștepta Sică Dumitrescu, „care a salutat colaboratorul și s-a prezentat investigatorului”.

”În scurt timp, Sică Dumitrescu i-a cerut banii colaboratorului pentru 3 grame de cocaină. Investigatorul sub acoperire i-a înmânat colaboratorului suma de 1.350 lei, colaboratorul i-a numărat și apoi i-a înmânat acestuia.

Sică Dumitrescu a plecat prin spatele cafenelei „Naked”, după ce i-a invitat pe colaborator și investigatorul sub acoperire să aștepte în autoturismul cu care venise.

Șoferul s-a prezentat „Octavian” și, în timp ce așteptau, au purtat o discuție despre calitatea „mărfii” pe care urmează să o vândă Sică Dumitrescu.

Citește și: BREAKING Fostul șef al Brigăzii de Crimă Organizată de la Cluj DAT pe mâna judecătorilor de DIICOT - Crease O CELULĂ de investigație ce folosea metode nelegale

După aproximativ 5 minute, Sică Dumitresuc a revenit la locul de întâlnire, s-a urcat în partea dreaptă spate din autoturism și i-a înmânat colaboratoarei trei punguțe din material plastic de culoare portocalie ce conțineau o substanță solidă.

După ce au coborât din autoturism și s-au despărțit, colaboratoarea cu identitate reală i-a înmânat investigatorului sub acoperire cele 3 punguțe primite de la Sică Dumitrescu, care au fost introduse într-un plic de culoare maro, sigilat cu sigiliul M.A.I. nr. 18571, în vederea analizării substanței conținute”, se mai arată în actele dosarului de la instanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.