Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking - Nicolae Ciucă dezvăluie discuțiile cu UDMR din coaliție. Care au fost explicațiile lui Kelemen Hunor după discursul lui Viktor Orban (video)

Inquam Photos / Octav Ganea
lideri coalilie ciolacu ciuca kelemen

Premierul Nicolae Ciucă a povestit, joi, într-o conferință de presă, ce explicații a dat în ședința coaliției de guvernare liderul UDMR Kelemen Hunor după discursul controversat avut de premierul maghiar Viktor Orban la Băile Tușnat. Șeful Guvernului a spus că explicația a fost suficientă pentru continuarea funcționării coaliției.

„Explicatiile au cuprins trei puncte principale. Unul a fost acela ca dumnealui nu a participat la acea activitate. Al doilea punct a fost ca nu poate sa fie invinuit pentru ceea ce au spus altii. Al treilea punct a fost vorba de elemente de comentarii de nuanta pe care dumnealui le va explica personal.

Ceea ce este important si consider ca trebuie comunicat este ca din discutiile avute a reiesit foarte clar ca nici dumnealui si nici UDMR nu se indeparteaza de la principiile si valorile euroatlantice. Este o explicatie care ne permite sa mentinem stabilitatea politica si functionarea coalitiei”, a declarat șeful Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.