Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING | Parchetul General a deschis dosar penal in rem împotriva AUR pentru minimalizarea Holocaustului

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Parchetul General a deschis dosar penal in rem împotriva AUR pentru minimalizarea Holocaustului într-un comunicat de presă emis pe 3 ianuarie de partid, intitulat „Experimentele ideologice asupra copiilor din România trebuie să înceteze!”.

„La data de 6 ianuarie 2022, urmare a sesizării din oficiu în conformitate cu art. 292 din Codul de procedură penală, la nivelul Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost înregistrat un dosar penal privind comunicatul de presă emis pe 3 ianuarie 2022 de partidul AUR, intitulat „Experimentele ideologice asupra copiilor din România trebuie să înceteze!”, în care se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 6 alin. 1 din OUG nr. 31/2002, respectiv în varianta „minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a holocaustului ori a efectelor acestuia””, a transmis Parchetul General.

Vezi și: AUR, răspuns TRANȘANT pentru ambasadorul Israelului: 'Să nu ne lăsăm dezbinați de minciuna, dezinformarea și interesele meschine ale unor expirați' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.