Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Update / BREAKING Percheziții la sediul PPE de la Bruxelles: se discută despre o fraudă financiară de amploare

PPE
PPE sigla

UPDATE - 4 aprilie, ora 15.22: Ce spune PPE

"Percheziţiile au legătură cu o investigaţie lansată în landul german Turingia", a comunicat Partidul Popular European, potrivit site-ului Politico.eu, relatează Mediafax.

"Partidul cooperează în transparenţă totală cu autorităţile implicate, furnizând toate informaţiile şi documentele relevante", a precizat PPE.

Autorităţile belgiene au fost asistate de agenţi ai poliţiei germane în cursul percheziţiilor la sediul Partidului Popular European.

UPDATE - 4 aprilie, ora 15.06:

Ancheta nu e împotriva PPE, ci împotriva unui angajat, ne spun sursele noastre. Bărbatul a fost angajat de Weber în campania din 2019. Se pare că este vorba despre Mario Voigt. Voigt e presedintele CDU din landul Thuringia.

Știrea inițială: Poliția belgiană a efectuat marți, 4 aprilie, percheziții la sediul central al Partidului Popular European (PPE) din Bruxelles, a declarat pentru EURACTIV.com o sursă apropiată de această chestiune.

"Polițiștii belgieni au făcut o percheziție la primul și al treilea etaj al sediului central al partidului din Rue du Commerce", a declarat sursa.

Potrivit primelor informații, poliția a confiscat computere legate de o fraudă financiară care ar implica personalul PPE. Nu au fost oferite detalii cu privire la scopul percheziției.

Context

Partidul conservator PPE este cel mai vechi și cel mai mare grup politic european. O sursă din cadrul PPE a declarat pentru EURACTIV că o declarație va fi emisă în cursul zilei de astăzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.