Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING PSD va propune prim-ministru din afara partidului dacă pică Guvernul Orban / Marcel Ciolacu: Dacă trece moțiunea, s-a creat altă majoritate

Guvern
guvern

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat marți seară la B1 TV că social-democrații nu au nicio înțelegere cu liberalii pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate și dacă trece moțiunea de cenzură atunci înseamnă că s-a format altă majoritate în Parlament de care președintele Klaus Iohannis trebuie să ia act și să desemneze premierul propus de acea noua majoritate. Ciolacu a indicat ca propunerea de premier nu va fi membru PSD.

„PSD e singurul partid de opozitie. Cum poate opozitia sa faca intelegere cu puterea sa faca anticipate? Daca motiunea de cenzura trece, s-a creat alta majoritate. Respectiva majoritate poate sa faca o propunere de premier. Presedintele trebuie sa ia act de majoritate si sa propuna premierul propus de noua majoritate. PSD nu va face propunere de premier, este o decizie a partidului. Chiar daca se creaza alta majoritate, PSD nu va propune din randurile PSD un membru de partid sa preia functia de ministru”, a zis Ciolacu. „Nu subestimati PSD si nu ma subestimati pe mine”, a mai spus liderul interimar PSD.

Vezi si: SURSE De ce nu-l sacrifică PNL pe Ludovic Orban: planul spectaculos pregătit de liberali în Parlament .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.