Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Purtarea măștii în aer liber se extinde! Ultimul județ în care s-a impus obligativitatea

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Masca de protecţie devine obligatorie în spaţiile publice deschise, de sâmbătă, şi în Dolj, scrie Mediafax. Prefectura a anunţat că masca trebuie să acopere nasul şi gura.

Masca trebuie purtată în pieţe, târguri, staţiile de autobuz, în gări, autogări, pe aeroport, în zonele pietonale intens circulate din Craiova, indiferent de intervalul orar.

Masca este obligatorie în intervalul orar 20.00-02.00 în zona Centrului Vechi, în perimetrul delimitat de străzile Calea Unirii, A.I.Cuza, Mihail Kogălniceanu şi Arieş, inclusiv pe sectoarele străzilor nominalizate aferente perimetrului delimitat, transmite Prefectura Dolj.

BREAKING - 116 români, depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Germania

Sunt scutiţi de la această măsură copiii cu vârsta de până în 5 ani, cei care suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare, dar şi persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante.

Administratorii sau proprietarii spaţiilor publice deschise trebuie să afişeze la loc vizibil informaţii privind obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile respective.

Nu este prima oară când Doljul ia o astfel de decizie. În luna aprilie, măştile au fost obligatorii în Filiaşi şi în cele trei sate arondate Bâlta, Răcari şi Fratoştiţa.

Masca este obligatorie în mai multe judeţe din ţară, precum: Arad, Argeş, Botoşani, Braşov, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Arad, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Iaşi, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Vâlcea, Vrancea, Călăraşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.