Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING: S-a încheiat procesul lui Mario Iorgulescu - Ce decizie a luat instanța

Mario Iorgulescu

Luni, la Curtea de Apel București, a avut loc încheierea procesului în care Mario Iorgulescu a fost judecat pentru implicarea sa într-un accident rutier fatal din 2019, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.

În prima instanță, la Tribunalul București, el a primit o condamnare la 15 ani și 8 luni de închisoare, cu toate acestea, decizia finală va fi pronunțată pe 11 octombrie, de către Curtea de Apel.

Conform informațiilor prezentate în dosarul său de către avocații săi, Mario Iorgulescu este internat în prezent într-o clinică din Italia. De la momentul trimiterii dosarului în instanță în august 2020, el nu a fost audiat de către niciun judecător, inclusiv prin intermediul audierilor prin videoconferință.

La ședința anterioară, care a avut loc pe 26 iunie, tatăl inculpatului, Gino Iorgulescu, care este președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a fost prezent în sala de judecată în calitate de reprezentant și tutore legal al fiului său. În acea ocazie, avocații lui Iorgulescu au depus mai multe cereri de probe, inclusiv:

-Audierea tuturor martorilor care au dat declarații și la Tribunalul București, dar și realizarea unei noi expertize criminalistice.

-Audierea a trei martori respinși de Tribunalul București. -O nouă expertiză medico-legală, care să arate alcoolemia din sângele inculpatului.

-Echivalarea în România a documentelor medicale din Italia.

-Realizarea unui nou raport de expertiză, cu imaginile video de la mașinile implicate în accidentul lui Mario Iorgulescu.

 


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.