Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Un om a MURIT pe loc și alți șase au fost RĂNIȚI după ce un microbuz cu nouă cetăţeni bulgari s-a răsturnat pe un drum național

Ultima Ora breaking news

O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, marţi, după ce un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni bulgari s-a răsturnat pe DN 5, în judeţul Giurgiu. Cei şase răniţi, între care doi copii, au fost transportaţi la spital, conform News.ro.

Poliţia Judeţeană Giurgiu a anunţat că accidentul a avut loc, marţi, în jurul orei 13.00, pe DN 5, în afara localităţii Plopşoru.

În accidentul a fost implicat un microbuz cu 8+1 locuri, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta, care se deplasa de la Bucureşti către PTF Giurgiu şi în care se aflau cetăţeni bulgari.

Citește și: Ingrid Mocanu a IZBUCNIT la adresa șefei procuroarei Maria Pițurcă: 'Dacă ne violează copiii, ne dau în cap pe stradă, șefii lor spun că suntem tâmpiți'

În urma accidentului, microbuzul în care se aflau 9 persoane - 7 adulţi şi 2 copii - s-a răsturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, o persoană a rămas încarcerată şi a murit în urma accidentului.

Şase persoane, inclusiv cei doi copii, au fost transportate la spital, fiind in stare stabilă, fără traumatisme majore.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje de poliţie rutieră, un echipaj poliţie rurală şi 7 ambulanţe. ISU Giurgiu a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi una pentru victime multuiple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.