Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brian Johnson, fost solist AC/DC, a cântat cu toboşarul Mick Fleetwood în Hawaii - VIDEO

captura youtube
Brian Johnson Mick Fleetwood

Brian Johnson, care suferă de o afecţiune auditivă, a cântat în Hawaii împreună cu prietenul lui Mick Fleetwood piesa "Get Your Kicks On Route 66", scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Sechestru FABULOS în dosarul Mineriada: Revoluţionarii cer peste un MILIARD de DOLARI

Întâlnirea a avut loc duminică, în micul restaurant al lui Mick Fleetwood, toboşarul formaţiei Fleetwood Mac, din Lahaina (Hawaii).

"Sper că în timp problemele de auz să se amelioreze şi să îmi permită să particip la concerte", spunea el în iunie 2016, după ce medicii l-au sfătuit să renunţe la concertele alături de AC/DC pentru a nu-şi pierde complet auzul.

În ciuda retragerii sale forţate din activitate, Brian Johnson nu a rezistat să nu urce pe scenă timp de doi ani şi a cântat alături de Robert Plant, membru fondator şi fost solist al grupului Led Zeppelin, şi Paul Rodgers, fost membru al Free şi Bad Company, în mai 2017, dar şi cu Muse - "Back in Black" - la festivalul Reading, în august, anul trecut.

Brian Johnson, născut pe 5 octombrie 1947, s-a alăturat grupului AC/DC în 1980, după moartea solistului Bon Scott. Formaţia australiană, înfiinţată la începutul anilor 1970, a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2003. Albumele trupei, în rândul cărora se remarcă materiale discografice precum ”Highway to Hell” (1979), ”Back in Black” (1980), ”For Those About to Rock We Salute You” (1981), ”The Razors Edge” (1990) şi ”Black Ice” (2008), au fost vândute în peste 200 milioane de copii pe plan mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.