Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brico Dépôt România oferă angajaților săi oportunitatea de a deveni acționari în compania mamă

edway.edu.au
angajati

Brico Dépôt România, parte a grupului Kingfisher, oferă tuturor angajaților săi un plan strategic de acțiuni, „1 + 1 Acțiuni pentru viitorul nostru”. Fiecare dintre cei circa 2.500 de angajați ai Brico Dépôt vor avea ocazia să devină acționari în cadrul companiei mamă, anunță MEDIAFAX.

În plus, fiecare acțiune cumpărată de un angajat va fi dublată de companie.

Planul de acțiuni este disponibil pentru toți cei 74.000 de angajați Kingfisher, iar aceștia se pot înscrie în program în perioada 12 octombrie - 20 noiembrie 2020. Ei vor trebui să aloce o sumă fixă pe o perioadă de șase luni pentru a cumpăra acțiuni și să le păstreze timp un an, pentru a beneficia de acțiunile dublate.

Citește și: Ministrul Educației, despre școlile din București: 'Am luat în calcul toate variantele!'

„Prin acest program vrem să îi recompensăm pentru implicarea lor, indiferent de poziția ocupată în cadrul companiei. Ne bucurăm că România face parte din acest plan strategic lansat de Kingfisher și că toți colegii au posibilitatea de a deveni acționari, primind astfel un rol și mai important în viitorul companiei. Este modalitatea noastră de a le mulțumi pentru contribuția lor, în special din ultimele luni, când eforturile de a ne continua activitatea în acest context dificil și de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții și partenerii noștri au fost substanțiale”, a declarat Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt România.

În România, valoarea contribuțiilor a fost stabilită între 50 și 1.250 de lei pe lună, acestea fiind deduse automat din salariile angajaților în perioada ianuarie 2021 - iunie 2021. Acțiunile vor fi cumpărate în iulie 2021 și compania va dubla numărul lor, astfel încât fiecare angajat care s-a înregistrat în program va avea la final de două ori mai multe acțiuni decât a achiziționat inițial. Participanții vor beneficia, de asemenea, de eventualele dividende distribuite în această perioadă. Ele vor fi reinvestite automat în acțiuni, fiind, de asemenea, dublate de companie. După un an, în iulie 2022, acțiunile, atât cele achiziționate, cât și cele dublate, vor fi deblocate și vândute automat la prețul pieței.

Citește și: SONDAJ CURS - Intenția de vot pentru partide la alegerile parlamentare .

Kingfisher plc este o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține aproximativ 1.350 de magazine în 8 țări din Europa. Principalele branduri sub care operează Kingfisher sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt, Screwfix, Tradepoint si Koçtaş, susținute de o echipă de 74.000 de persoane.

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucator de pe piața DIY din România, cu 35 de magazine și 2500 de angajati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.