Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brigada Rutieră a Capitalei: Traficul rutier va fi restricţionat pe 9, 10 şi 11 decembrie pe Bulevardul Unirii

primarie3.ro
Bulevardul Unirii

Traficul rutier va fi restricţionat, pentru desfăşurarea Târgului de Crăciun, pe 9 decembrie, între orele 18,00 - 23,00, precum şi în zilele de 10 şi 11 decembrie, între orele 15,00 - 23,00 pe Bulevardul Unirii, perimetrul cuprins între Bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, cu permiterea traversului dinspre Splaiul Independenţei spre Bulevardul Regina Maria, precum şi pe cele două bretele adiacente Pieţei Constituţiei.

Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, deschis pe 20 noiembrie, se va încheia pe 26 decembrie. Programul zilnic este 10,00 - 23,00.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, Poliţia a dispus măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulaţie şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic, să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei, potrivit Agerpres.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.