Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicii râd de vedeta flotei militare ruse. 'Este degradat, navighează mereu cu un remorcher'

Singurul portavion operaţional al Rusiei, Admiral Kuzneţov, se află într-o stare de degradare atât de avansată, încât este mereu însoţit de un remorcher în cazul în care se defectează, spun surse din Marina Britanică, citate de cotidianul the Telegraph.

Cteşte şi: Londra sporeşte măsurile de securitate. 'Veţi vedea agenţi înarmaţi în staţiile de metrou'

Vase ale Marinei Regale Britanice au escortat ieri un convoi de 10 nave ale Marinei ruseşti în drumul lor prin Canalul Mânecii, conduse de portavionul veteran, de 55. 000 de tone. Navele se îndreaptă către estul Mediteranei, unde ar trebui să participe la o ofensivă fulger împotriva rebelilor sirieni din Alep.

Experţii navali britanici spun că instalaţiile sanitare sunt atât de degradate, încât unele toalete nu pot fi folosite, a avut probleme constante cu alimentarea cu electricitate şi a suferit mai multe accidente.

Citeşte şi: Bod Dylan, criticat dur chiar de cei care i-au dat Premiul Nobel: 'Este un arogant'

Oficialii NATO au avertizat zilele trecute că este cea mai mare desfăşurare de forţe navale a Rusiei de la Războiul Rece încoace. Însă portavionul a trecut ieri prin Strâmtoarea Dover lăsând în urmă un nor de fum şi a fost luat peste picior de către publicul britanic pe reţelele de socializare, scrie The Telegraph, potrivit agerpres.

Citeşte şi: UPDATE. Jaf ARMAT în Belgia. Trei indivizi mascaţi au tras cu Kalaşnikov într-un mall

"Toate navele lor arată bine pe dinafară, dar sunt oribile pe dinăuntru. Nu trebuie decât să te uiţi la fumul pe care-l scoate ca să îţi dai seama că nu e totul în regulă", a declarat un expert al Marinei Britanice, citat de the Telegraph. "Am avut şi noi delegaţii la bordul navelor ruseşti şi e întotdeauna un şoc. Condiţiile sunt destul de mizere".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.