Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE. Jaf ARMAT în Belgia. Trei indivizi mascaţi au tras cu Kalaşnikov într-un mall

 

Trei bărbaţi, înarmaţi cu arme de asalt Kalashnikov, au jefuit un magazin de bijuterii dintr-un complex comercial din oraşul belgian Châtelineau. Potrivit presei locale, au fost auzite şi două explozii puternice.
"Trei indivizi mascaţi, având arme de foc, au jefuit magazinul de bijuterii Histoire d’Or, din cadrul Cora Mall Shopping Center", a declarat Daniel Vanderlick, primarul din localitate, pentru RTL.
Hoţii au reuşit să se facă nevăzuţi până la sosirea poliţiştilor şi potrivit martorilor, au fugit cu o maşină neidentificată.
ATAC cibernetic fără precedent: Hackerii au blocat internetul în SUA

Ştire iniţială:

 

Un supermarket din sudul Belgiei a fost evacuat sâmbătă după ce un bărbat a deschis focul cu o puşcă automată Kalaşnikov AK-47, relatează agenţia de presă Reuters, potrivit agerpres.

Locul incidentului este supermarketul Cora din Chatelineau, localitate situată la 50 de kilometri sud de Bruxelles. Poliţia a escortat până afară clienţii aflaţi în magazin. 

Conform publicaţiilor La Derniere Heure şi La Libre Belgique, se pare că individul înarmat intenţiona să comită un jaf la un magazin de bijuterii din galeriile comerciale Cora. 

Postul RTL News, citând un comisar din poliţia belgiană, a relatat că în interiorul supermarketului s-ar afla mai mulţi bărbaţi înarmaţi, iar ziarul local La Gazette a scris că este vorba despre trei indivizi. 

Nu există indicii conform cărora incidentul ar avea legătură cu militanţi islamişti. 

În 22 martie acest an, la aeroportul internaţional Bruxelles-Zaventem şi la o staţie de metrou din capitala belgiană au fost comise atacuri teroriste soldate cu 32 de morţi şi sute de răniţi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.