Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicul Elfyn Evans, primul lider al Raliului Monte Carlo (WRC)

autorally.ro
raliu romania

Pilotul britanic Elfyn Evans (Toyota) a preluat conducerea în Raliul Monte Carlo, etapa inaugurală a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), la capătul primelor două probe speciale desfăşurate joi seara în Alpes-de-Haute Provence, pe Coasta de Azur, informează AFP, potrivit Agerpres.

Vicecampionul mondial l-a devansat cu 15,1 secunde pe britanicul Thierry Neuvville (Hyundai) şi cu 21,6 secunde pe coechipierul său de la Toyota, francezul Sebastien Ogier, care vizează a zecea sa victorie în raliul monegasc.

Evans şi-a adjudecat prima specială în faţa estonianului Ott Tanak, revenit la Hyundai în acest sezon, iar apoi l-a devansat pe Neuville în cea de-a doua specială a zilei de joi.

Francezul Adrien Fourmaux (M-Sport Ford), revenit la categoria regină după o absenţă de un an, ocupă locul al cincilea în clasament, la 39 de secunde de lider.

Vineri sunt programate alte nouă probe speciale, din cele 17 care se vor derula până duminică la actuala ediţie a Raliului Monte Carlo, lungimea totală a traseului cronometrat fiind de 324,44 km.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.