Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicul Tom Odell cântă la Arenele Romane din București în februarie 2019

Tom Odell
Tom Odell

Cântărețul britanic Tom Odell, obișnuit cu publicul de la festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival și Lowlands, vine la București pentru un concert programat la Arenele Romane, pe 16 februarie 2019, potrivit organizatorilor, scrie Mediafax.

Interpretul desemnat compozitorul anului 2014 la premiile Ivor Novello a ajuns cunoscut după ce mai multe piese ale sale au fost folosite pe coloana sonoră a unor seriale de succes. Cântecul său "Can't Pretend" a fost auzit în serialul "The 100", iar "Long Way Down" a apărut în "The Blacklist" și în pelicula "The Fault In Our Stars". În "If I Stay", ca și în serialele "NCIS" și "Vampire Diaries" a fost inclusă piesa sa "Heal".

O altă specialitate a lui Odell sunt reluările unor piese făcute celebre de artiști cunoscuți, cum este coverul pentru "Real Love", a trupei The Beatles, și varianta sa pentru "True Colours", a lui Cyndi Lauper.

Conaționala sa, Lily Allen, care este creditată cu descoperirea lui Odell în 2012, spunea că energia cântărețului îi amintește de David Bowie.

În 2012 a și debutat cu EP-ul "Songs from Another Love", piesa sa "Another Love" găsind rapid fani care au dus-o în topuri.

În luna iunie, Odell a lansat primul single de pe viitorul album, "If You Wanna Love Somebody", iar pe 12 octombrie va fi pus în circulație și materialul discografic cu titlul "Jubilee Road".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.