Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britney Spears a încheiat o 'afacere-record' pentru publicarea unei cărţi de memorii

blacknews.ro
Britney Spears

Britney Spears a încheiat o „afacere-record” pentru publicarea unei cărţi despre cum a cunoscut faima, relaţia cu familia şi cum a trăit sub tutelă mai mult de un deceniu, scrie The Guardian.

Page Six a scris luni că editura Simon & Schuster a încheiat acordul pentru memoriile vedetei pop pentru până la 15 milioane de dolari, după o licitaţie la care s-au luptat mai multe case de editură, conform news.ro.

O sursă nenumită a declarat pentru Page Six că „acordul este unul dintre cele mai mari din toate timpurile, după cel al familiei Obama”. Preşedintele şi prima doamnă au semnat un acord estimat la 65 de milioane de dolari pentru a scrie mai multe cărţi pentru Penguin Random House în 2017.

Britney Spears s-a aflat sub tutela tatălui ei timp de 13 ani.

Cântăreaţa, în vârstă de 39 de ani, a descris situaţia în care se afla ca „abuzivă”, la prima ei audiere, când a susţinut că a fost împiedicată să se căsătorească, să aibă alţi copii.

James Spears a fost tutorele legal al fiicei lui, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. El a renunţat temporar la acest rol, în 2019, din cauza unor probleme personale de sănătate.

În 2007, după divorţul de Kevin Federline, Britney Spears a avut un comportament considerat haotic. Ea a pierdut custodia celor doi copii, pe care îi vizitează des. Presupusa cădere nervoasă a stat la baza internării ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.