Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britney Spears, după lansarea documentarului 'Framing': 'Îmi va plăcea mereu să fiu pe scenă, însă îmi acord timp să învăţ să fiu o persoană normală'

Britney Spears Facebook
Britney Spears

Cântăreaţa Britney Spears, subiect al documentarului „Framing” lansat de New York Times săptămâna trecută, în care este abordată, între altele, problema tutelei sale financiare, şi-a asigurat fanii că, în ultimele luni, s-a bucurat de lucrurile esenţiale din viaţă.

Spears, în vârstă de 39 de ani, a publicat un clip din 2017 în care cântă piesa „Toxic”, alături de textul: „Îmi va plăcea mereu să fiu pe scenă... însă îmi acord timp să învăţ şi să fiu o persoană normală. Îmi place să mă bucur pur şi simplu de lucrurile esenţiale din viaţa cotidiană. Fiecare om are povestea lui şi o idee formată despre poveştile altora. Toţi avem vieţi diferite, frumoase şi luminoase. Amintiţi-vă, indiferent de ce credem că ştim despre viaţa unei persoane este nimic comparat cu persoana care chiar trăieşte dincolo de obiectivul camerei”, potrivit news.ro.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

„Framing Britney Spears”, care vorbeşte despre problema cu care se confruntă artista de mai mult timp, a fost realizat de New York Times. El documentează ascensiunea cântăreţei la statut de vedetă mondială şi controvesa din jurul averii sale.

Jamie Spears, tată lui Britney Spears, este tutorele averii ei de 12 ani. A fost tutorele legal al fiicei lui, acum în vârstă de 39 de ani, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. El a renunţat temporar la acest rol, în 2019, din cauza unor probleme personale de sănătate.

În luna august 2020, Britney Spears a cerut unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui ei, care a deţinut controlul asupra carierei şi averii cântăreţei atât de mult timp. În luna noiembrie, ea a pierdut încercarea legală de a obţine acest lucru. Judecătorul a spus că va lua în considerare noi solicitări pentru suspendarea sau înlăturarea lui.

Unii dintre fanii lui Spears cred că ea a fost forţată să accepte acel aranjament şi au demarat în 2019 campania #FreeBritney.

„Framing Britney Spears” a fost lansat de reţeaua americană FX şi e disponibil pe platforma Hulu din 5 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.