Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britney Spears face dezvăluiri în viitoarele memorii - A rămas însărcinată cu Justin Timberlake, dar acesta a convins-o să avorteze

Radu Pop
britney spears Justin Timberlake

Britney Spears povestește, în viitoarele sale memorii, că a avortat pentru a pune capăt unei sarcini cu colegul său, starul pop Justin Timberlake, pe când cei doi erau împreună, la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, potrivit unor extrase publicate marți în revista People.

Spears, în vârstă de 41 de ani, și-a amintit în autobiografia sa, "The Woman in Me", că sarcina "a fost o surpriză", dar ea a vrut să aibă copilul și a fost de acord cu un avort la insistențele lui Timberlake.

"L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi", a scris Spears. "Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri."

Dacă ar fi fost decizia ei singură, Spears a scris: "Nu aș fi făcut-o niciodată. Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată". Ea a descris episodul ca fiind "unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viața mea".

Reprezentanții lui Timberlake, în vârstă de 42 de ani, nu au răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta.

Relație tumultoasă între doi cântăreți

Timberlake și Spears, care au avut o relație în tinerețe, ca membri ai distribuției emisiunii de televiziune "The Mickey Mouse Club", au fost împreună timp de aproximativ trei ani la sfârșitul adolescenței și începutul anilor 2000, devenind senzații în tabloide, înainte de a se despărți brusc în 2002.

Spears a fost chestionată neîncetat în mass-media în legătură cu virginitatea ei, în timp ce Timberlake a spus că s-a culcat cu ea și apoi a scris un cântec "Cry Me a River", în care a insinuat că ea i-a fost infidelă în relația lor.

În 2021, în urma unui documentar televizat despre Spears, care a inclus un segment despre modul în care a fost făcută de rușine în mass-media atunci când relația lor s-a încheiat, Timberlake și-a cerut scuze public lui Spears pe rețelele de socializare, spunând că a "dezamăgit-o".

Spears a devenit ulterior mamă a doi fii, acum în vârstă de 18 și 17 ani, cu cel de-al doilea soț al ei, Kevin Federline, un cântăreț și fost dansator de rezervă cu care a fost căsătorită timp de doi ani.

În aprilie 2022, Spears a declarat că așteaptă un al treilea copil cu logodnicul său de atunci, Sam Asghari, dar în luna următoare a spus că a suferit un avort spontan. Ea și Asghari s-au căsătorit în iunie 2022, dar el a depus cererea de divorț 14 luni mai târziu, în luna august a acestui an.

Mult așteptatele memorii ale lui Spears vin la aproape doi ani după ce a fost eliberată dintr-o tutelă de 13 ani, instituită și controlată de tatăl ei, Jamie Spears, prin hotărâre judecătorească. Acest aranjament a guvernat viața personală, cariera și averea de 60 de milioane de dolari a lui Spears din 2008 până când a fost reziliat în noiembrie 2021.

Titlul memoriilor se pare că a fost preluat de la un rând din carte în care Spears a scris: "Femeia din mine a fost împinsă în jos pentru mult timp. Au vrut ca eu să fiu sălbatică pe scenă, așa cum mi-au spus ei să fiu, și să fiu un robot în restul timpului".

Cartea urmează să fie lansată pe 24 octombrie de Gallery Books, un imprint al Simon and Schuster.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.