Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britney Spears, mesaj pentru fani: 'Mi-aţi salvat viaţa!'

Britney Spears Facebook
Britney Spears

„Mi-aţi salvat viaţa": cântăreaţa Britney Spears le-a mulţumit fanilor în primul ei mesaj video pe Instagram după ce un tribunal din Los Angeles a decis vineri să pună capăt tutelei sub care s-a aflat artista timp de 13 ani, afirmând că speră că povestea ei va atrage atenţia asupra chestiunii tutelei, relatează AFP, informează Agerpres.

În mesajul de două minute, postat marţi seara, Britney nu dezvăluie niciun proiect în viitorul apropiat, explicând că a fost sub tutelă timp de 13 ani şi afirmând că este "pur şi simplu fericită" să-şi reia obiceiurile de zi cu zi.

"Nu sunt aici pentru a fi o victimă (...) Sunt aici pentru a apăra oameni cu dizabilităţi reale, cu boli reale. Sunt o femeie puternică şi îmi pot imagina ce le-a făcut sistemul acestor oameni", a explicat ea.

"Sper că mica mea poveste va avea un impact şi va face diferenţa în acest sistem corupt", a adăugat ea.

Cântăreaţa a mulţumit apoi mişcării "FreeBritney" pentru că a atras atenţia asupra cazului ei: "Vocea mea a fost înăbuşită atât de mult timp", dar "voi aţi sensibilizat publicul". "Cred că mi-aţi salvat viaţa", a adăugat ea.

Înregistrarea video, care a fost vizualizată de peste cinci milioane de ori miercuri dimineaţă, a fost postată alături de un text mult mai virulent.

"Când mă trezesc în fiecare dimineaţă, sunt încă uimită să văd ce mi-a făcut familia mea şi tutela mea... A fost demoralizant şi degradant", scrie ea. "Şi nu vorbesc despre lucrurile rele la care m-au supus şi pentru care toţi ar trebui să fie la puşcărie ... inclusiv mama mea", a continuat Britney Spears, care a promis, de asemenea, că nu va tăcea şi că "nu a uitat nimic".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.