Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brittney Griner şi Sabrina Ionescu, convocate pentru un stagiu al echipei olimpice a SUA

cbssports
griner

Brittney Griner, Sabrina Ionescu şi vedeta în devenire Caitlin Clark se numără printre cele 14 jucătoare convocate pentru stagiu de pregătire al echipei olimpice feminine de baschet a Statelor Unite, săptămâna viitoare, la Cleveland (Ohio), a anunţat Federaţia naţională, joi, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

Din lotul pentru stagiul din perioada 3-5 aprilie fac parte nouă foste participante la Jocurile Olimpice, inclusiv Diana Taurasi, cvintuplă campioană olimpică.

Alte foste participante la JO sunt Griner, care a fost eliberată dintr-o închisoare din Rusia, în cadrul unui schimb de prizonieri, în 2022, Ariel Atkins, Chelsea Gray, Jewell Loyd, Kelsey Plum, Breanna Stewart, A'ja Wilson şi Jackie Young.

Griner a ratat întregul sezon 2022 din liga nord-americnă (WNBA), aflându-se în închisoare în Rusia, dar a revenit pe parchet în 2023, cu medii de 17,5 puncte şi 6,3 recuperări în tricoul echipei Phoenix Mercury.

Jucătoarea de origine română Sabrina Ionescu, câştigătoare a Cupei Mondiale FIBA cu naţionala SUA în 2022, se prezintă la reprezentativa americană după ce a fost în luna de miere cu soţul său, jucătorul de fotbal american Hroniss Grasu.

Caitlin Clark se va alătura lotului în funcţie de parcursul echipei Universităţii Iowa la turneul ligii universitare (NCAA).

La Paris, echipa feminină de baschet a Statelor Unite va viza a opta sa medalie consecutivă de aur la Jocurile Olimpice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.