Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Broaștele râioase' înghițite de PNL sunt Pro România și ALDE (deputat liberal)

Inquam Photos / George Calin
guvernul orban

Deputatul PNL Sorin-Dan Moldovan a indicat marți, la Antena 3, partidele Pro România și ALDE când a fost întrebat care sunt „broaștele râioase” despre care Rareș Bogdan a zis că PNL le-a înghițit ca să ajungă la guvernare. „Uitati-va ca sunt formatiuni care au guvernat cu PSD, cum e ALDE. Pe urma, Pro România e desprins din PSD”, a declarat deputatul PNL.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat duminică seara, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că pentru a scoate PSD de la guvernare, liberalii au „înghiţit broaşte râioase” și „nu stăm lângă aceste broaşte râioase cu mare plăcere, dar stăm pentru că asta e politica”:

  • „Gândiţi-vă că noi guvernăm în acest moment alături de alte şapte grupări politice, forţe politice. Unele dintre ele, personal, şi nu doar eu, foarte mulţi dintre liberali, şi sunt convins că şi Ludovic Orban, cu toată experienţa şi toleranţa sa, excesivă de multe ori, nu e cel mai fericit să stea braţ la braţ cu mulţi dintre cei care l-au tocat mărunt, l-au făcut în toate felurile şi ne-au făcut şi pe noi şi pe preşedinte
  • Dar, am înţeles că interesul acestei ţări este să oferim un guvern, să schimbăm Guvernul Dăncilă, şi atunci am înghiţit nişte broaşte râioase. Să ştiţi că nu le-am înghiţit cu mare plăcere şi nici nu stăm lângă aceste broaşte râioase cu mare plăcere, dar stăm pentru că asta e politica. Nu avem decât 96 de parlamentari şi avem nevoie de 233 de voturi. Asta nu înseamnă că ne pupăm pe gură cu ei şi nici că suntem de acord sau că uităm ce au făcut în ultimii trei ani de zile. Deci pentru fiecare măsură pe care vrem să o luăm trebuie să negociem cu aceste partiduleţe, partide sau grupări politice create în Parlament, ad hoc. Nu e foarte simplu, să ştiţi”

Vezi si: SURSE De ce nu-l sacrifică PNL pe Ludovic Orban: planul spectaculos pregătit de liberali în Parlament .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.