Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brokerul Cristian Sima, dezvăluiri incendiare: Cum au reușit să devină milionari frații Păunescu

cristian sima 1

„Suveica financiară” este probabil o expresie cunoscută pentru cei născuți înainte de 1990. Despre cât de influeți au fost celebrii frați Răzvan și Bobby Păunescu și cum au reușit să devină milionari și-a amintit broker-ul Cristian Sima, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere.

”Fratii Paunescu, ce-i cu aceste personaje? Fratii Paunescu. Parca e si serie din carti, nu stiu. Ma intrebati, nu stiu. Mai au B1TV? Mai au... mai au Intercontinental, ceva? Nu, pe ala l-au vandut. Dar si acolo, la intercontinental, a fost frumos. Va aduceti aminte schema 'suveica financiara' din '90, cu Intercontinentalul? Cu bancorex? Pai dar cum a falimemtat Bancorex? Si toata nebunia, toata gaura de la bancorex, stiti ca au transferat-o la BCR?", a afirmat Sima, la Realitatea Tv.

WhatsApp vine în întâmpinarea utilizatorilor cu schimbări majore. Decizia luată de Facebook privind mesajele

Printre amintiri, Cristian Sima a menționat și legăturile pe care le aveau celebrii frați Păunescu în Capitala comunistă.

"Fratii Paunescu au luat Intercontinentalul asa, 'Da-mi 100 de milioane ca eu sa iau Intercontinentalul cu 80'. Fratii Paunescu erau prietenii lui Nicusor Ceausescu si tineau barul 'Melodii', unde se schimbau valute, unde se inregistrau strainii in Bucuresti, singurul loc deschis in 89 din Bucuresti era barul 'Melodii'. La etajul 21 stiti cine plimba clientii si aranja totul, organiza totul, intalnirile la Catarama? Viorel? Pai da, cine?", a mai declarat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.