Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brokerul fugar Cristian Sima, informație EXPLOZIVĂ despre Nicușor Dan. Replica candidatului

sima 3

Brokerul fugar Cristian Sima trece la un al doilea candidat la Primăria Capitalei, după dezvăluirile despre Cătălin Predoiu. Sima susține că i-a dat o mie de euro lui Nicușor Dan pentru campanie și i-a pus la dispoziție sediu de campanie pe Bulevardul Magheru din București, în campania pentru alegerile trecute.

”Nicusor mama, matematicienii nu mint pentru ca prin reducere la absurd se demostreaza contrariul.

Ia intreab-o tu pe Mariuca Mereuta Talpes de unde ai avut sediul din Magheru si daca nu cumva o mie de euro din alea 5000 erau de la mine, ca tot ai recunoscut ca ai luat 5000 de la fam Talpes. E adevarat ca nu ne-am intilnit pentru ca eu nu aveam nimic sa-ti cer si te-am sprijinit pentru simplu fapt ca ai fost olimpic ca si mine. E drept ca m-as fi asteptat macar sa-mi spui multumesc, dar nu m-am suparat. Daca Mariuca Mereuta Talpes va nega ca ti-am dat sediul de campanie, ala de pe bul Magheru,era sediul Sibex din Bucuresti si stii bine ce scria pe usa, atunci voi proceda ca si in cazul Predoiu si o sa te faci de ris. Mariuca mi-a fost colega, un matematician de exceptie si nu vreau s-o bag in minciunile tale, dar daca cumva ma fortati, o voi face. Nu a fost nimic ilegal, nu regret ce am facut, dar cind cineva minte demonstrez prin reducere la absurd. Vezi sa nu te faci din nou de ris ca la postarea cu CSM Bucuresti”, susține Cristian Sima.

La rândul său, Nicușor Dan arată că nu a primit nimic de la Cristian Sima și explică că nici măcar nu s-a întâlnit cu acesta.

”Domnul Sima era patron la Hotnews în campania trecută şi a plătit atunci un interviu la Hotnews, unde a apărut un interviu legal, plătit. Nu mi-a dat nici sediu de campanie, nici o mie de euro. Nici măcar nu am discutat personal cu dumnealui atunci”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.