Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bruce Springsteen va susține o serie de concerte pe Broadway în noiembrie

billboard.com
bruce springsteen

Celebrul rocker Bruce Springsteen va debuta pe Broadway cu o serie de concerte în luna noiembrie, la Walter Kerr Theatre din New York, unde artistul american va susține în sistem de rezidență, timp de opt săptămâni, "versiuni temperate ale spectacolelor sale de pe stadioane", informează contactmusic.com, potrivit Agerpres.


Potrivit presei americane, datele la care vor avea loc aceste concerte speciale ale rockerului Bruce Springsteen nu au fost deocamdată stabilite.

Cotidianul New York Post afirmă că show-urile celebrului rocker vor reprezenta "o versiune temperată a ceea ce el cântă de obicei în săli uriașe și pe stadioane".

"Bruce dorește să cânte în săli mai mici. Dorește să încerce un show mai intim și îi place ideea de a cânta pe Broadway", a dezvăluit o sursă, citată de aceeași publicație.

Rockerul Bruce Springsteen este unul dintre cei mai populari artiști din Statele Unite. În urmă cu câteva luni, o colecție specială — conținând peste 300 de obiecte ce au aparținut starului — estimată la 7,5 milioane de dolari, a fost scoasă la licitație și va fi vândută pe parcursul anului 2017.

Colecția, denumită "The Ultimate Springsteen" de casa organizatoare, Moments in Time, include diverse obiecte care au avut legătură cu legendara carieră a artistului, inclusiv chitare, versurile unor piese celebre și articole vestimentare.

Citeşte şi: Stea pe Aleea Celebrităţilor pentru cel mai bine cotat actor ROMÂN la Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.