Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bruno Even, noul şef al Airbus Helicopters

AirbusHelicopters

Bruno Even a fost desemnat noul director general al producătorului francez de elicoptere Airbus Helicopters, mandatul său începând din 1 aprilie 2018, a anunţat vineri compania. ”Acesta va face parte din Comitetul Executiv al companiei şi îi va raporta direct lui Tom Enders, CEO Airbus. Înainte de Airbus, Bruno Even a deţinut, din 2015, poziţia de CEO al diviziei Helicopter Engines în compania Safran”, se arată în comunicat.

Even îi succede lui Guillaume Faury, care va prelua, începând de săptamâna viitoare, funcţia de preşedinteal Airbus Commercial Aircraft. “Bruno a avut, încă de tânăr, o ascensiune rapidă în compania Safran. Experienţa sa vastă în domeniul industriei elicopterelor şi focusul permanent asupra clienţilor, împreună cu expertiza sa în Programe şi Inginerie fac din Bruno candidatul ideal pentru a-i succede lui Guillaume Faury şi pentru a continua călătoria noastră de succes într-un mediu de afaceri foarte solicitant”, a declarat directorul general al Airbus, Tom Enders.

Absolvent al Ecole Polytechnique, Bruno Even s-a alăturat Ministerului Apărării în 1992, unde a fost responsabil de dezvoltarea componentei spaţiale pentru satelitul Helios II. În 1997, s-a transferat la Ministerul Afacerilor Externe în calitate de consilier tehnic al Directorului pentru Afaceri Strategice, Securitate şi Dezarmare.

Doi ani mai târziu s-a alăturat echipei Safran Helicopter Engines (fosta Turbomeca), unde a ocupat mai multe funcţii de conducere până la aceea de vice-preşedinte executiv al diviziei Support and Services. În perioada 2013-2015, Even a fost director general al Safran Electronics & Defense (fosta Sagem), conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.