Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bryan Cranston şi Annette Bening vor juca în filmul 'Jerry and Marge Go Large': o să interpreteze rolul unor escroci

filme, cinema, cinematograf

Actorii americani Bryan Cranston şi Annette Bening vor forma un cuplu de escroci în „Jerry and Marge Go Large”, proiect pregătit de Paramount Plus. David Frankel („The Devil Wears Prada”, „Marley and Me”) va regiza povestea unui cuplu din Michigan care ajută la revitalizarea comunităţii lor după ce câştigă un premiu la loteria din Massachusetts, potrivit Variety, informează News.ro.

Scenariul a fost scris de Brad Copeland („Arrested Development”, „Wild Hogs”). Gil Netter, cunoscut pentru „The Blind Side” şi „Life of Pi”, va fi producător alături de Levantine Films („Hidden Figures”). Kevin Halloran („Ford v Ferrari”) va fi producător executiv.

Cranston va fi Jerry Selbee, pensionar care descoperă o lacună matematică în loteria din Massachusetts şi, cu ajutorul soţiei lui, Marge, câştigă 27 de milioane de dolari şi foloseşte banii pentru a revitaliza micul lor oraş din Michigan.

Cel mai recent, Bryan Cranston, actor premiat cu Emmy şi Globul de Aur, a jucat în miniseria „Your Honor”, pentru care a fost şi producător executiv. El este cunoscut pentru rolurile din serialele „Breaking Bad” şi „Malcolm in the Middle” şi din filme ca „Argo”, „Trumbo”, „The One and Only Ivan” şi „The Upside”.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

De patru ori nominalizată la Oscar, Annette Bening va juca rolul Marge Selbee. Cel mai recent, ea a făcut parte din distribuţia „Hope Gap”, alături de Bill Nighy, şi din cea a „The Report”, alături de Adam Driver, pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur. Ea va fi văzută în curând în „Death On The Nile” al lui Kenneth Branagh şi în „Nyad”, regizat de Elizabeth Chai Vasarhelyi şi Jimmy Chin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.