Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BUBUIE 'mămăliga' la Guvern: zeci de primari au mers peste ministrul Dezvoltării/ Radu Cristescu: Cât vom mai răbda aceste javre lacome și agresive?

breaking news stiripesurse.ro

Documentul semnat de ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, prin care se arată că nu mai sunt bani la PNDL, a încins spiritele în plan local, asta pentru că investițiile ar fi sistate.

La ora transmiterii acestei știri, zeci de primari se află în fața Ministerul Dezvoltării și vor să ceară socoteală Guvernului pentru faptul că s-a rămas fără bani la jumătatea anului și la doar 4 luni de la adoptatea Legii bugetului de stat.

În acest context deputatul PSD, Radu Cristescu, critică dur ceea ce se întâmplă:

”Ministrul ungur Cseke și premierul anti-român Cîțu falimentează orașele, satele și firmele românești

Ieri, ministrul ungur al Dezvoltarii, Cseke, din guvernul anti-românesc Cîțu, a transmis către toate autoritățile locale sa suspende plățile prim Programul Național de Dezvoltare Locala(PNDL) pentru ca nu mai au bani la guvern, deci autoritățile locale sa susțină din surse proprii proiectele de investiții respective.
Doar ca bugetele locale au fost aprobate în urma cu doua luni, fără prevederi bugetare ale PNDL.
Nu poti transfera sume de pe o linie aprobată prin hotărâre de Consiliu local, cu semnătura prefectului, pe o alta linie bugetară de investiție, cum este PNDL.
Este ilegal ceea ce fac ministrul ungur Cseke și primul ministru anti-român Cîtu!
Asta va duce la subdezvoltare, intr un cuvânt - la falimentarea României.
Fiindcă despre falimentarea țării e vorba : sunt mii de primarii și mii de societăți de construcții pe care acest guvern le falimentează, mii de oameni care rămân fără locuri de munca, prin blocarea acestui program de finanțare.
Va fi un dezastru, o criză majoră pentru economia românească, pentru întreaga populație.
În prostia și incompetenta lor, guvernanții din coaliția dezastruoasă PNL-USR-UDMR au crezut ca banii de la PNRR vor veni mai repede ,de aceea nu au alocat destui bani prin PNDL. Doar ca socoteala nu s a potrivit și au rămas fără bani ! Iar acuma au condamnat o tara întreaga la faliment ! Multe primarii sunt aproape sa pună lacătul pe ușa, mii de firme vor fi în faliment, oamenii sint disperați ...iar liberalii se bat în congrese !!! Ca niște maidanezi ordinari, care au golit măcelăria și acum se sfâșie între ei.
Cât vom mai răbda aceste javre lacome și agresive ? Cât îi vom mai lăsa să își bată joc de România și de români ?”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.