Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a pulverizat un ministru PNL în direct la B1TV

gov.ro
guvern orban ministri

Prim-vicepreședintele PNL a lansat o nouă rafală de critici la miniștrii care nu comunică și care pun astfel în pericol partidul, după discursul tăios de la ședința din Parlament a liberalilor. „M-am săturat”, a zis Rareș Bogdan, care a nominalizat, în premieră, un ministru PNL căruia i-a transmis public să își schimbe modul de lucru.

Rareș Bogdan a spus duminică seară la B1TV că ținta PNL este „lunga guvernare liberă de 10 ani” dar acest obiectiv poate fi pus în pericol de fake-news-urile capabile să „îngroape un partid” în lipsa comunicării miniștrilor.

„Eu n-am cum sa tac. Anul trecut a fost floare de cais, primavara eterna. Am avut PSD pus la zid de opinia pubica, societatea civila, nu mai avea resurse sa lupte si avea o persoana monstruoasa ca lider, Liviu Dragnea”, a indicat acesta.

Prim-vicepreședintele PNL a indicat că s-a săturat să răspundă presei în locul miniștrilor PNL.

„Il sfatuiesc public pe dl Costache (ministrul Sănătății, Victor Costache, n.red) sa-l sune saptamanal de 3 ori pe specialistul nostru pe sanatate”, a zis Rares Bogdan, cu referire la europarlamentarul Cristian Bușoi.

„M-am saturat, refuz 40 de institutii media pe zi, eu sunt europarlamentar, vorbesc de Brexit, fonduri de coeziune, nu stiu ce au facut Costache sau x sau y. Colegii din presa imi spun 'Pai nu raspunde'. 'Sunati secretarul de stat'. 'Nu raspunde'. Pai stai asa, ca atunci ma enervez. Nu e in regula. Ce faci bine e aruncat la cos daca nu stii sa comunici', a zis Rares Bogdan.

„Ministrii nostri sunt toti fara nicio exceptie mai buni decat ministrii din ultimii ani, dar daca nu comunici...”, a mai spus el.

Vezi si: Rareș Bogdan a detonat 'nucleara' în PNL: Ludovic Orban a ajuns ca Viorica Dăncilă! .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.