Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BUBUIE nervii în PNL: Cezar Preda acuză conducerea 'pur liberală' de BLAT cu PSD

blat

Fuziunea dintre PNL și PDL s-a făcut doar pe hârtie, pentru că în partid se face clar distincția între partide. În aceeași notă abordează situația și deputatul Cezar Preda, fost greu al PDL. Pe internet circulă un filmuleț cu declarația lui Cezar Preda, de la învestirea lui Mihai Tudose, în care susținea că acesta este un om priceput și ar putea deveni un premier bun.

Citește și: Ce vor pune sub SECHESTRU procurorii DNA din averea lui Liviu Dragnea

Acest filmuleț vine la pachet cu acuzația că Cezar Preda nu ar fi suficient de activ în lupta din opoziție cu PSD. Deputatul susține că în interiorul PNL trebuie căutați cei care încă suferă după USL, cei care fac afaceri cu PSD și îi îndeamnă pe cetățeni să uite cum face opoziție actuala conducere a PNL, acuzând că în PNL există suficienți care fac blat cu PSD.

”Îmi mențin declarațiile din ziua respectiva. Nu fac declarații politicianiste in ziua in care un om este pus intr-o funcție. Exista o perioada in care trebuie văzut ce face. V-am răspuns pentru un singur motiv, acela de a lămuri niște lucruri. Domnule ,eu nu cred ca trebuie sa accept mitocanii așa zise “liberale pure” numai pentru motivul ca am deranjat istoricul PNL prin fuziunea cu noi! Așa au decis conducătorii,așa am făcut! In al doilea rând cred ca trebuie sa căutați prietenii PSD-ului tot in ograda vechiului PNL. Cei care au făcut și fac afaceri cu PSD, cei care își sapa colegii și conducătorii, cei care trăiesc cu amintirea usl, cei care nu doresc un partid mare capabil sa bată PSD. Nu mai vărsați ura și disprețul asaupra mea sau a colegilor din fostul PD-L! Noi i-am bătut singuri ,făcând opoziție adevarata! N-am uitat sa fac opoziție și nu accept percepțiile deplasate! Va rog sa faceți abstracție de “ nepotrivitele” mele exprimări și sa va concentrați pe modul in care face opoziție noua conducere “ pur liberală”!”, arată Cezar Preda.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.