Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bubuie nervii în PNL! Florin Roman îl compară pe Dacian Cioloș cu Liviu Dragnea: 'Speram să nu mai traiesc un astfel de moment'

Facebook
Florin Roman
Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, susține că gestul co-preşedintelui USR-PLUS Dacian Cioloş, "care consideră că este îndreptăţit să spună că el are un soi de drept de veto asupra propunerilor făcute de PNL, nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci şi unul similar cu ce a făcut Liviu Dragnea".
"Suntem obligați ca politicieni sa ținem cont de votul românilor, care au spus că vor o guvernare de dreapta în jurul PNL, alături de USR și UDMR, că ne place nouă, sau nu!", a scris Florin Roman pe Facebook.
El spune că a tăcut pe acest subiect întrucât a crezut că după aflarea rezultatelor campania se încheie și vor discuta "civilizat, în baza rezultatelor", iar "negocierile nu se fac atacând public prezumtivii aliați".

10 sfaturi practice pentru a preveni infectarea cu SARS-CoV-2 de la managerul Spitalului Colentina

Liderul deputaților PNL îl compară pe Dacian Cioloș cu Liviu Dragnea: "Gestul domnului Cioloș care consideră că este îndreptățit să spună că el are un soi de drept de veto asupra propunerilor făcute de PNL nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci și unul similar cu ce a făcut Dragnea! Am trăit acel moment în care deși am fost desemnat de PNL să ocup președinția Comisiei de Administrație Publică, am așteptat un an și o decizie a CCR, pentru a primi ce mi se cuvenea. Atunci, Dragnea a spus: „Da, este locul PNL dar nu cu...Roman!”. Speram să nu mai traiesc un astfel de moment și din păcate, văd un gest similar la Dacian Cioloș".
Roman susține că, din acest motiv, a propus împreună cu Dan Motreanu ca în negocierile viitoare să fie clar stipulat că liberalii nu se implică în numirile USR, dar "și viceversa e valabilă".
"Sper ca cei de la USR sa înțeleagă că nu pot fi puse sub semnul îndoielii nici cele 10 procente în plus ale PNL, nici ponderea de 55% a PNL în prezumtiva coaliție de dreapta! Doar prin buna credință și respectarea voinței romanilor putem construi împreuna! Astfel de gesturi de agresiune nu fac bine dreptei și netezesc calea PSD spre guvernarea unei Românii pe care pur și simplu a nenorocit-o!", adaugă Florin Roman.
Discuțiile pentru formarea unui guvern de centru-dreapta s-au blocat după ce PNL a refuzat să cedeze USR-PLUS șefia Camerei Deputaților, pe care o voia pentru Ludovic Orban. În aceste condiții, liberalii au decis să vină cu o nouă propunere de premier - Ludovic Orban.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.