Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucea devine un adevărat cimitir! Procurorul general: 'Au fost găsite 164 de cadavre! E posibil să fie descoperite și altele'

The Guardian
tancuri distruse Kiev Ucraina

Procurorul general al Ucrainei, Iryna Venedyktovae, a anunțat vineri că 164 de cadavre au fost găsite în suburbia Kievului, la Bucea, unde a fost descoperit un masacru după retragerea trupelor rusești.

"Începând de ieri (7 aprilie), 164 de morți au fost găsiți la Bucha", a declarat ea în declarații televizate, relatează CNN. "La care se adaugă astăzi 21 pe care i-am exhumat din groapa comună înainte de a începe ploaia puternică".

Vezi și: Șefa Comisiei Europene face marele anunț: 'Obiectivul este de a prezenta cererea de aderare a Ucrainei la UE în această vară'

Venedyktova a declarat că 26 de cadavre au fost recuperate ieri de sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite într-o altă suburbie a Kievului, Borodianka, și că alte două cadavre au fost recuperate vineri. Ea a avertizat că este posibil ca și alte cadavre să fie găsite în clădirile distruse din oraș.

Vezi și: Șefa Comisiei Europene, în stare de șoc după ce a vizitat Bucea: 'Am văzut fața crudă a armatei lui Putin'

Rusia a negat de fiecare dată că ar fi responsabilă de masacrul de la Bucea, oficialii de la Moscova susținând că atrocitățile din zonă ar fi fost doar o regie instrumentată de Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.