Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștiul e BLOCAT joi: Poliția anunță pe unde nu se circulă în tot centrul capitalei

proteste bucuresti

Brigada Rutieră anunţă o serie de restricţionări ale traficului, care vor intra în vigoare joi, în intervalul orar 5,00 - 17,00, în vederea manifestaţiei transportatorilor, ce va fi organizată în Piaţa Victoriei.

Astfel, începând cu ora 5,00, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Victoriei, respectiv Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piaţa Presei Libere (Zona Centrală - Mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor), permiţându-se, permanent, circulaţia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu.

Citește și: Oana Cuzino a fost dată afară de la PRO TV

La nevoie, se va restricţiona traficul pe Str. Paris şi pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

Începând cu ora 5,00, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulaţie pe sens, între Bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti şi Bd. Lascăr Catargiu.

Citeşte şi: DRAMĂ Un primar a decedat în timpul unei şedinţe de Consiliu

Restricţiile rutiere vor fi în vigoare până la ora 17,00, cel târziu.

Ca rută alternativă se poate folosi: Bd. Aviatorilor - Bd. Beijing - Str. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogării - DN1. O altă variantă poate fi: Bd. Ion Mihalache - Bd. Mareşal Averescu - Bd. Mărăşti - Piaţa Montreal - DN1.

Citeşte şi: Salvarea a venit de la judecători: Veste mare pentru Gheorghe Mencinicopschi / FOTO

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, în această perioadă, să respecte semnalele agenţilor de poliţie şi să utilizeze rutele ocolitoare.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului, după o temeinică asigurare, şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Citeşte şi: AVERTISMENT din partea Rusiei: Anunţul e alarmant pentru România

Măsurile au fost dispuse în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România, Federaţia Operatorilor Români de Transport, Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2022, Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale, Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi şi Asociaţia Operatorilor de Transport Rutier A.P.U.L.U.M au primit aviz de la Primăria Capitalei pentru organizarea, joi, a unui protest de amploare în zona Piaţa Victoriei, cu condiţia ca numărul autovehiculelor participante să nu depăşească 7.000, anunță agerpres.ro

Citeşte şi: Război pe faţă între Dragnea şi Tăriceanu: Ultima replică a şefului PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.