Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureştenii au ales să petreacă primele două zile libere din 2019 în mallurile din Capitală

cumparaturi

Bucureştenii au ales să petreacă primele două zile din 2019, zile libere pentru majoritatea salariaţilor, în mallurile din Capitală. Astfel, potrivit reprezentanţilor AFI Cotroceni, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucureşti, traficul în primele două zile din an a fost cu o treime mai mare faţă de restul zilelor, relatează Mediafax.

Bucureştenii au ales să petreacă primele două zile din 2019, zile libere pentru majoritatea salariaţilor, în mallurile din Capitală. Astfel, potrivit reprezentanţilor AFI Cotroceni, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucureşti, traficul în primele două zile din an a fost cu o treime mai mare faţă de restul zilelor.

„Toate magazinele din AFI Cotroceni, fără nicio excepţie, au fost deschise în zilele de 1 şi 2 ianuarie. În medie, am avut o creştere de trafic de peste 30% în zilele acestea faţă de zilele obişnuite. Din spusele magazinelor, vânzările au depăşit aceeaşi perioadă a anului trecut“, spune Andra Grigorescu, marketing manager la AFI Cotroceni din Bucureşti.

AFI Cotroceni nu a fost însă singurul centru comercial deschis clienţilor în primele zile ale anului, deşi unele au avut deschise doar zonele de cinema şi food court. De exemplu, mallul Băneasa Shopping City din nordul Capitalei a deschis pe 1 ianuarie cinematograful Grand Cinema, casa de pariuri MaxBet şi centrul de distracţie MaxFun, iar de pe 2 ianuarie şi restul magazinelor. Mallurile Promenada şi Mega Mall, ale investitorilor sud-africani de la NEPI Rockcastle, au deschis pe 1 ianuarie food courtul şi cinematograful Cinema City, iar de pe 2 ianuarie s-a revenit la programul normal de funcţionare.

Citește și: Se complică situația în Capitală: ministerul de interne intervine, după scandalul semafoarelor

Centrul comercial Veranda, din zona Obor, a fost deschis pe 1 ianuarie doar pentru patinoar, restul magazinelor şi food courtul fiind deschise pe 2 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.