Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureşti – Poliţia caută un tânăr de 18 ani plecat de acasă încă din 8 octombrie şi care nu a mai revenit - El ar fi spus familiei că merge la munte

Facebook
vlogger-politie

Poliţiştii din Bucureşti caută un tânăr de 18 ani, care a plecat de acasă spunând că merge la munte, încă din 8 octombrie şi care nu a mai revenit. Poliţiştii fac apel la populaţie pentru găsirea lui, potrivit news.ro

”La data de 8 octombrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, în aceeaşi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 1, spunând familiei că merge la munte şi nu a mai revenit până în prezent. La data de 23 octombrie 2023, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că tânărul dispărut se numeşte  Mărăşescu Alexandru, este în vârstă de 18 ani şi are următoarele semnalmente:

•  Înălţime: 1,70 m, greutate 50 kg, ochi căprui, constituţie slabă, ten alb, păr şaten mediu, faţă rotundă.

•  La data dispariţiei purta: pantaloni de trening bleumarin, hanorac negru, cu glugă, şapcă de culoare închisă, încălţăminte sport.

”Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au mai transmis poliţiştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.