Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

București: Trei persoane reținute pentru 24 de ore pentru trafic de droguri

canabis

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii DIICOT Călărași, au făcut o percheziție domiciliară, în București, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant, relatează Mediafax.

Citește și: Situație critică în Ploiești: mai sunt doar două locuri libere la ATI! Paturile pentru bolnavii Covid sunt ocupate în proporție de 90%

Conform Poliției Române, în 21 iulie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au surprins în flagrant două persoane, din municipiul Călărași, având asupra lor 20 de grame de cannabis, 2 grindere și 1 cântar electronic de precizie.

De asemenea, la data de 27 iulie, alte două persoane din municipiul Călărași au fost depistate în municipiul București, după ce ar fi vândut 25 de grame de cannabis.

Miercuri, a fost efectuată o percheziție domiciliară în municipiul București, în urma căreia au fost ridicate 26 de grame de cannabis, 1,17 grame de metamfetamină, 2 grindere și un cântar de precizie.

„În fapt, persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 18 si 22 de ani, ar fi achiziționat diverse cantități de cannabis din București, pe care le-ar fi vândut către consumatori din județul Călărași”, potrivit Poliției Române.

Au fost reținute trei persoane pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.