Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație critică în Ploiești: mai sunt doar două locuri libere la ATI! Paturile pentru bolnavii Covid sunt ocupate în proporție de 90%

The Local Italy
spital coronavirus

Opt focare de COVID-19 sunt active în judeţul Prahova, acestea totalizând 192 de persoane infectate, paturile destinate pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus fiind ocupate în proporţie de 90%, doar două fiind libere la ATI, informează Agerpres.

Citește și: Horațiu Moldovan CONTRAZICE teoria Guvernului despre îmbolnăvirile de la Marea Neagră: 'Nu există argumente ştiinţifice! Nu avem studii!'

Potrivit datelor comunicate, joi, de Prefectura Prahova, până acum au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2.373 de persoane, 102 fiind raportate în ultimele 24 de ore.

Din totalul persoanelor testate pozitiv, 257 au fost declarate vindecate şi externate, iar 96 au decedat, ultimele trei decese fiind raportate în cazul a trei persoane femei cu vârstele de 42, 63 şi 69 de ani.

"În Prahova, în prezent, sunt active opt focare cu 192 de persoane, în total, confirmate cu noul coronavirus. Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 15.247, din care 331 în ultimele 24 de ore", arată sursa citată.

Cele opt focare sunt la Trezoreria Ploieşti, Spitalul Judeţean de Urgenţă (2), Spitalul de Psihiatrie Voila (1) şi la unităţi comerciale din judeţ (4).

În secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 26 de pacienţi COVID-19, 16 fiind ventilaţi. Doar două locuri mai sunt disponibile în judeţ la ATI, acestea fiind la Spitalul Câmpina.

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a emis 154 de decizii de izolare şi 1.348 de decizii de carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.