Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștiul, locul în care se ascundeau cinci persoane căutate pentru tentativă de omor în Germania: mascații au intervenit în forță și i-au prins

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Cinci persoane urmărite internaţional de autorităţile germane pentru tentativă la omor au fost depistate de poliţişti în urma unor percheziţii efectuate în Bucureşti şi Ilfov, a informat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), informează Agerpres.

Luni, poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai IPJ Ilfov, cu sprijinul luptătorilor SIAS, au efectuat două descinderi în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. În urma operaţiunii coordonate de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi supravegheată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au fost depistaţi cinci cetăţeni români urmăriţi internaţional de autorităţile judiciare germane", se arată într-un comunicat al IGPR.

Potrivit Poliţiei Române, pe numele celor cinci erau emise mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, faptă comisă la data de 12 august 2020, în Duisburg - Germania.

Cele cinci persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore. Ulterior, Curtea de Apel Bucureşti a emis mandate de arestare provizorie în vederea predării către autorităţile germane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.