Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budăi: Dezvoltarea serviciilor oferite de Serviciul Public de Ocupare, digitalizarea activităţilor acestuia, îmbunătăţirea relaţiei cu cetăţenii

Guvernul Romaniei
Marius Budai

Ministrul Muncii Marius Budăi a precizat că printre obiectivele pe care doreşte să le atingă sunt dezvoltarea serviciilor oferite de Serviciul Public de Ocupare, digitalizarea activităţilor acestuia, îmbunătăţirea relaţiei cu cetăţenii şi cu mediul economic. Social-democratul a participat, joi, la Târgul Locurilor de Muncă şi Orientare în Carieră de la Cluj, potrivit news.ro.

„Dezvoltarea serviciilor oferite de Serviciul Public de Ocupare, digitalizarea activităţilor acestuia, îmbunătăţirea relaţiei cu cetăţenii şi cu mediul economic sunt activităţi continue pentru care mi-am propus atingerea unor obiective concrete. În aceste sens am participat, astăzi la Cluj, la Târgul Locurilor de Muncă şi Orientare în Carieră. În cuvântul de deschidere, am apreciat numărul mare de tineri prezenţi la evenimente şi interesul acordat ofertelor educaţionale şi pentru locurile de muncă puse la dispoziţie de cei mai mari angajatori din judeţul Cluj”, a scris Marius Budăi, joi pe Facebook.
El a adăugat că anul 2023 este Anul European al Competenţelor.
„Prezenţa ridicată a cetăţenilor şi cu precădere a tinerilor demonstrează că aceştia îşi doresc să ţînă pasul cu oportunităţile educaţionale şi să beneficieze de oportunităţile de ocupare existenţe. Am accentuat importanţa dezvoltării continue a competenţelor în dezvoltarea personală şi profesională pentru a putea fi competitiv în mediul dinamic impus de piaţă muncii şi am asigurat participanţii prezenţi de faptul că urmărim în fiecare zi îmbunătăţirea serviciilor oferite. Continuăm activităţile dedicate pieţei muncii”, a completat ministrul Muncii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.