Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budescu ar putea reveni la FCSB - Anunțul făcut de Gigi Becali

www.onlinesport.ro
Constantin Budescu națională

FCSB l-ar putea transfera pe Constantin Budescu de la Astra Giurgiu. Gigi Becali, patronul bucureștenilor, a anunțat că există posibilitatea ca mutarea să se facă, dar mai întâi vrea să discute cu jucătorul potrivit mediafax.

Dacă Budescu va ajunge la FCSB, nu va juca pe postul său obișnuit, acela de mijlocaș. Vicecampioana României duce lipsă de atacanți, astfel că fotbalistul va fi reprofilat. ”Este posibil să-l iau pe Budescu. Dacă s-ar pune problema, nu îl vreau ca mijlocaș. Avem prea mulți. Singurul gând este să-l iau ca atacant. Trebuie să vorbim cu el.

Asta este singura problemă, că n-am atacant. Am nevoie de atacant. În rest, avem prea mulți jucători.” , a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Budescu a mai jucat pentru FCSB în perioada iulie 2017 – iulie 2018. În acest timp a avut statistici foarte bune: 37 de meciuri, 13 goluri și 12 pase decisive. Interesul viecampioanei a venit pe fondul unor evoluții foarte bune ale jucătorului în acest sezon. Mai mult, el a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra pentru ultimele două meciuri din campania de calificare la Campionatul European din 2020, cu Suedia și Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.