Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budescu, tot mai APROAPE de Steaua

gsp.ro
Constantin Budescu

Gigi Becali e tot mai aproape să-și vadă visul cu ochii! Patronul Stelei vrea să-l aducă și pe Constantin Budescu lângă Alibec. Împrumutat în prima parte a sezonului la Astra, atacantul negociază acum despărţirea de Dalian Yifang. Mijlocaşul a fost aproape de un transfer la Steaua Roşie, însă negocierile nu s-au finalizat, iar gruparea sârbă a luat ieri nu mai puţin de 4 atacanţi.

În acest context, Budescu are ca primă opţiune Steaua, evident în măsura în care va veni din postura de jucător liber de contract, discuţiile cu oficialii chinezi în acest sens fiind în plină desfăşurare.

Dacă prima ofertă a lui Gigi Becali s-a ridicat la 15.000 de euro pe lună şi un bonus la semnătură de 50.000 de euro, acum finanţatorul Stelei plusează, dorindu-l cu ardoare pe Budescu. Astfel, după ce a auzit de negocierile cu Steaua Roşie, despre care s-a scris că i-ar oferi 20.000 de euro pe lună şi 200.000 de euro la semnătură, finanţatorul roş-albaştrilor i-a făcut azi o nouă ofertă lui Budescu.

Citește și: Cristiano Ronaldo e sigur: 'NU am nicio îndoială că fac parte din istoria fotbalului'

20.000 de euro pe lună, 100.000 de euro la semnătură şi un contract pe 3 ani şi jumătate îi oferă Steaua lui Budescu, în condiţiile în care fotbalistul îşi va rezolva situaţia cu Dalian Yifang şi va veni liber de contract. Mijlocaşul este de acord cu propunerea Stelei, de care este acum mai aproape ca niciodată. Ultimul impediment în calea transferului: rezilierea contractului cu chinezii, anunță Digisport.ro.

Este de aşteptat ca în următoarele zile "Sărmăluţă" să ajungă la un acord cu oficialii lui Dalian pentru ruperea contractului, moment în care drumul către Steaua s-ar netezi, iar semnarea înţelegerii cu trupa lui Reghe ar deveni o formalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.