Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buget de 15 milioane de euro pentru sesiunea 4 a programului de sprijin pentru crearea de suprafeţe împădurite

APIA-sigla[1]

Persoanele interesate de schema de ajutor de stat "Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite" pot depune, începând de luni, cereri de finanţare, informează joi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) într-un comunicat remis AGERPRES.

Această este a patra sesiune din 2019 de depunere a cererilor de sprijin şi are o alocare financiară de 15 milioane de euro, potrivit sursei.

Cererile de sprijin, însoţite de documentele specificate în Ghidul Solicitantului, urmează să fie depuse la centrele judeţene ale APIA, după avizarea proiectului tehnic de împădurire de către Garda Forestieră.

Termenul limită de depunere a cererilor de sprijin pentru sesiunea 4/2019 aferentă Submăsurii 8.1 este 13 decembrie 2019, ora 14:00, informează APIA.

Pentru informaţii detaliate privind depunerea şi selectarea cererilor de sprijin, respectiv semnarea angajamentelor privind acordarea sprijinului financiar, persoanele interesate trebuie să consulte Ghidul solicitantului pentru accesarea schemei de ajutor de stat "Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite" din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, disponibil pe site-ul APIA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.