Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetarii intră în minivacanță

bugetari

A început minivacanţa pentru bugetari. Guvernul a decis să facă punte între Ziua Copilului şi Rusalii, dar, potrivit sondajului realizat de o platformă de recrutare, foarte mulţi români şi-au luat concediu în această perioadă, scrie Rador.

Touroperatorii anticipează că principalele staţiuni de la munte şi de la mare vor fi pline de turişti. Deja nu mai sunt bilete disponibile la trenurile CFR Călători spre Litoral şi Valea Prahovei-Braşov, dar şi la garniturile spre Suceava şi Craiova. Compania de Căi Ferate a suplimentat numărul vagoanelor în circulaţie. Poliţia aminteşte că sunt restricţii pe DN1 la podul peste Doftana de la Băneşti, între Ploieşti şi Sinaia.

Turiştii care vor pleca la mare cu maşina trebuie să ştie că taxa de pod de la Feteşti pe Autostrada Soarelui va fi suspendată începând de astăzi, din cauza lucrărilor aflate în derulare. Peste 70.000 de turişti sunt aşteptaţi pe Litoral în această minivacanţă, potrivit patronatelor din industria ospitalităţii. Autorităţile anunţă măsuri speciale, iar structurile Ministerului de Interne au suplimentat efectivele, pentru a menţine un climat de ordine şi siguranţă publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.