Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetarii se pregătesc deja de următoarea minivacanță de cinci zile: Decizia a fost luată de guvern

bugetari

Bugetarii își freacă palmele de bucurie. După weekend-ul prelungit de 1 Mai, angajații de la stat se pregătesc deja de o nouă minivacanță, care nu e deloc mică, ci are chiar cinci zile. Decizia a fost deja luată de guvern.

Următoarea minivacanță e în chiar  în iunie

În luna iunie, bugetarii se vor putea bucura de cinci zile libere consecutive! Angajații din mediul privat însă, vor avea cu o zi liberă mai puțin.

Așadar, luna iunie începe cu o minivacanță pentru angajații din România. Cei care lucrează la stat se vor putea bucuar chiar de cinci zile consecutiv, iar ce de la privat vor avea trei zile libere legate, plus una în cursul săptămânii. Astfel, în luna iunie vor exista trei zile de sărbători legale: 1 iunie, Ziua Copilului și cele două zile de Rusalii, 4 și 5 iunie 2023. Pentru bugetari, minivacanța va fi mai lungă cu o zi pentru că autoritățile au decis ca ziua de vineri, 2 iunie 2023, să fie liberă pentru angajații de la stat. În acest fel, ei vor avea cinci libere consecutive.

Pentru că 1 iunie 2023 pică într-o zi de joi, angajații de la privat se vor întoarce la serviciu vineri, însă vor avea parte de un weekend prelungit, având în vedere faptul că luni, a doua zi de Rusalii, este declarată sărbătoare legală, scrie bugetul.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.