Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetarul care a strâns o avere uriașă cât a fost șef la Protecția Consumatorilor. Acuzații grave: imperiul clădit pe corupție

Inquam Photos / Octav Ganea
horia constantinescu anpc

Avere de milioane de euro, strânsă de fostul președinte al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Brașov. Sorin Susanu deține 14 terenuri intravilane, 5 case și două apartamente în Brașov și în Germania.

Însă, toate bunurile au fost dobândite în timp ce încasa un salariu de bugetar de la Protecția Consumatorilor. Mai mult, el mai are trei mașini de lux, dar și o motocicletă, potrivit ultimei declarații de avere.

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a dezvăluit că fostul președinte al Comisariatului județean Brașov a strâns o avere uriașă, chiar dacă a lucrat doar la stat.

Horia Constantinescu susține că averea a fost construită pe fapte de corupție

Constantinescu anunță că va depune o plângere penală la DNA și o sesizare la Agenția Națională de Integritate pentru a verifica averea acestuia.

Mai mult, Constantinescu a lăsat de înțeles că averea ar fi fost construită pe baza unor fapte de corupție.

"Acest imobil și încă câteva, aparţin direct sau indirect unuia dintre cei mai vehemenţi contestatari ai mei, functionar public în ultimii 11 ani si fără alte surse de venit declarate! De ce nu sunt bun ca preşedinte al ANPC?

Poate pentru că nu le mai ies unora bani, cât să-şi construiască palate, despre care se laudă că valorează peste 800.000 (!!!) EUR!", a scris Horia Constantinescu, pe Facebook.

Și rudele fostul șef ANPC Brașov se plimbă în bolizi de lux

Familia fostului comisar șef ANPC de la Brașov are trei mașini de lux, dar și o motocicletă. Mai mult, fostul bugetar mai are o colecție de artă și bijuterii, care valorează 30.000 de euro.

Sorin Susanu a câștigat într-un an de la Comisariatul județean Brașov al ANPC suma de 68.000 de lei. Veniturile familiei sale au fost ridicate de soție, care este psiholog și a reușit într-un an să câștige peste 153.000 de lei.

De asemenea, Susanu a încasat chirie pentru o casă în valoare de 36.000 de euro.

"Încep să se strângă problemele și demersurile mele juridice încep sa îl copleșească motiv pentru care încearcă o denigrare și aceste atacuri de natură personală.

Până în momentul de față, am câștigat toate procesele cu dânsul, este constatat de instanță că a făcut abuzuri față de mine", a transmis Sorin Susanu jurnaliștilor Realitatea Plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.