Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetn aprobat de comisii pentru Secretariatul General al Guvernului

guvern

Comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat au întocmit, sâmbătă, un raport favorabil cu un amendament admis pentru bugetul alocat Secretariatului General al Guvernului în anul 2017.

Dintre cele 41 de amendamente formulate, unul singur a fost adoptat în unanimitate, acesta vizând finanţarea cheltuielilor de expertizare, avizare şi onorarii notariale (pentru organizaţiile minorităţilor naţionale), scrie agerpres.ro.

"Dat fiind că nu are impact financiar, susţinem", a declarat secretarul de stat Daniela Pescaru.

Amendamentele respinse de către membrii Comisiilor reunite de buget se refereau în special la reabilitarea unor biserici din mai multe judeţe.

Instituţia are alocată de la bugetul de stat o sumă de peste 872,1 milioane lei, în scădere cu 2,51% comparativ cu anul precedent, din care 169,1 milioane lei pentru salarii, valoare mai mare decât anul trecut.

Pentru bunuri şi servicii s-au alocat 60,4 milioane lei, cu 4,27% mai puţin decât în anul precedent. Au scăzut şi banii alocaţi pentru deplasări, cu 2,92%, la 3,55 milioane lei.

De asemenea, instituţia are prevăzute 34,5 milioane lei pentru finanţarea proiectelor europene pe cadrul financiar 2014 - 2020. Pentru investiţii s-au alocat peste 1,58 milioane lei, cu 85,71% mai puţin decât în 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.