Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetul pe 2022 se VOTEAZĂ pe 20 decembrie: Gabriela Firea anunță că MARE PARTE din măsurile promise de PSD au finanțare

facebook.com
Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, că, cel mai târziu în 20-21 decembrie se doreşte ca Legea bugetului pentru 2022 să fie adoptată, iar până atunci trebuie avute toate discuţiile. Întrebată dacă toate măsurile anunţate vor fi cuprinse în buget, Firea a răspuns: ”Mare parte, da”.

”Pe maximum 20-21 decembrie se doreşte a fi votat deja proiectul de buget şi noi până atunci trebuie să fi avut toate aceste dezbateri pe marginea bugetului de stat”, a declarat, luni, Gabriela Firea. Ministrul Familiei a precizat că acest lucru este o prioritate pentru toate ministerele Întrebată dacă toate măsurile anunţate anterior vor fi cuprinse în buget, Firea a răspuns: ” Mare parte, da. Chiar am discutat şi astăzi”.

Citește și: Ce se va întâmpla cu pensiile speciale ale aleșilor locali? Propunerea PNL în cadrul coaliției

Liderii coaliţiei de guveernare PNL-PSD şi UDMR, împreună cu minorităţile naţionale, se reunesc, luni, la Parlament, în prima şedinţă de la învestirea Guvernului Ciucă. Pe agendă se află proiectul bugetului de stat pe 2022, pe care premierul Nicolae Ciucă vrea să îl adopte în Executiv până pe 17 decembrie, şi până în Crăciun să fie votat şi de Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.