Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buletin online în mai multe limbi

agerpres.ro
Opera Germania
Pandemia de coronavirus are un impact asupra vieții de zi cu zi. În fiecare zi, noi informații, dezvoltări și rapoarte ajung la oameni printr-o mare varietate de media. În același timp, apar numeroase oferte noi de asistență și ajutor de la vecini.
Multe persoane cu istoric de imigrare trăiesc în Wuppertal, care au venit recent în Germania și care sunt susținute de Departamentul pentru Imigrări și Integrare din oraș, centrele de consiliere pentru migrație ale organizațiilor de caritate și voluntarii pentru a-și găsi drumul și a se integra în Wuppertal.

În special pentru persoanele nou imigrate, accesul la aceste informații și oferte este de o importanță deosebită și nu este întotdeauna posibil din punct de vedere lingvistic. Din acest motiv, departamentul de Imigrație și Integrare publică un buletin informativ săptămânal cu centrul său de integrare municipală, care rezumă informații cheie despre pandemia de coronavirus, informații din oraș, sfaturi pentru părinții cu copiii lor și multe altele.

Buletinul este publicat online în nouă limbi și este pus la dispoziția noilor imigranți prin intermediul punctelor de contact central.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.