Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulevardul Constantin Brâncoveanu s-a umplut de magnolie, cel mai frumos copac cu flori cultivat din lume

Totul Verde
magnolie

Bulevardul Constantin Brâncoveanu s-a umplut de magnolie, cel mai frumos copac cu flori cultivat din lume

Bulevardul Constantin Brâncoveanu, din sectorul 4, devine bulevardul magnoliilor! În locul arborilor de pe scuarul care desparte sensurile de circulație, cei de la Totul Verde. au plantat aceste delicate flori de primăvară, care aduc un plus de eleganță și de rafinament emblematicului bulevard. Acestea își păstrează culoarea tot timpul anului, ceea ce va îmbogăți aspectul vizual al bulevardului în orice sezon.

content-image

S-a lucrat zi și noapte. Iar arborii care au făcut aerul mai curat în tot acest timp pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu nu vor fi aruncați. Ei vor fi replantați în Parcul Orășelul Copiilor, în zona plajei ecologice, pentru un plus de intimitate și, bineînțeles, de umbră și răcoare pentru cei care doresc să se relaxeze în aer liber.

content-image

Copacul de magnolie a fost botezat astfel în 1600 după numele unui botanist francez – Pierre Magnol.

Este un copac nobil, poate cel mai frumos copac cu flori cultivat din lume. Înflorește primavara, iar florile sale mari, minunate sunt asociate la nivel simbolic cu trăsături precum noblețea, demnitatea, frumusețea, perseverența. Soiurile de magnolii care cresc în regiunile sudice ale Pământului sunt adesea foarte parfumate, simbolizând astfel frumusețea divină și excelența. Magnoliile albe sunt sinonime cu puritatea, perfecțiunea, sinceritatea, bunătatea și castitatea, în timp ce magnoliile roz sunt deseori asociate cu tinerețea, inocența și bucuria de a trăi. Entuziasmul, bucuria, sănătatea și norocul – toate acestea sunt asociate cu magnoliile de culoare verde, în timp ce o magnolie de culoare mov transmite încurajări și un gând bun de însănătoșire.

content-image

Dacă vă numărați printre persoanele care iubesc magnoliile, acest lucru trădează altruism, sensibilitate, tenacitate și perspicacitate. În plus, sunteți o persoană devotată, săritoare și protectoare.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.