Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulgar cercetat după ce a încercat să scoată din România două autoturisme căutate în Belgia

NEWS ROMANIA
control frontieră

Un cetăţean bulgar în vârstă de 53 de ani este cercetat penal pentru tăinuire după ce a încercat să scoată din România, prin PTF Giurgiu, pe o platformă, în regim de curierat, două autoturisme căutate de autorităţile din Belgia, potrivit Agerpres.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, o autoutilitară marca Volkswagen, condusă de un cetăţean bulgar, în vârstă de 53 de ani, care transporta pe platformă două autoturisme, marca Renault, model Scenic. Cu ocazia efectuării verificărilor, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că certificatele de înmatriculare al autoturismelor tractate nu întrunesc condiţiile de fond şi formă ale unor documente autentice, fiind false total, mijloacele de transport figurând ca bun căutat pentru confiscare, alerte emise de către autorităţile din Belgia. Cetăţeanul bulgar a declarat poliţiştilor de frontieră că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismele figurează ca fiind căutate pentru confiscare, acesta efectuând transportul, în regim de curierat, în Bulgaria ', se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de ITPF Giurgiu.

Bunurile sus-menţionate, estimate la o valoare de o sută de mii de lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.